FIRMA MONY & ZONEN …
EEN FAMILIEZAAK MET GESCHIEDENIS

In 1975 geleden richtten Mony† en zijn vrouw Suzanne de firma “schouwveger Mony” op te Wilsele. Aanvankelijk konden zij enkel beroep doen op Mony† zelf om schoorstenen te vegen. Suzanne schonk hem drie zonen: Erik, Sammy en Michaël. Sinds 21 april 1997 werd de zaak toevertrouwd aan de kinderen en sindsdien heet de firma Mony: “MONY EN ZONEN BVBA”.

Vanaf die dag kon je er terecht voor het renoveren en plaatsen van verwarmingsinstallaties, onderhoud van schouwen en verwarmings- installaties, plaatsen van inox-rookkanalen, wettelijke keuringen van stookolietanks en algemene elektriciteitswerken. De interesse in kachels en haarden was zo groot bij hun cliënteel, zodat er begin 2002 beslist werd om de ouderlijke woning te verbouwen tot een kachel -en haardenzaak. Zij selecteerden hun assortiment uit de vele merken, berustend op hun jarenlange ervaring en kennis als schoorsteenvegers en volgens de meningen van hun cliënteel. Dit resulteerde tot een toonzaal boordevol topkwaliteit, gaande van klassieke standaard- tot de meest exclusieve designmodellen.

Deze nieuwe toonzaal opende zijn deuren op 21 juni 2003 en is een waar succes!! Wegens de uitbreiding van de activiteiten, zijn zij inmiddels reeds actief met 11 mensen. Samen vormen zij een hecht team waarin vakkennis en service centraal staan. 

Zonder het harde en correcte werk van Mony† en zijn vrouw gedurende 22 jaar, zou dit alles nooit mogelijk geweest zijn.

Bedankt vader en moeder.

Erik, Sammy en Michaël