• Twee dagen genieten van twee uur stoken

  Lees meer
 • Manager van de NunnaUuni-mijn

  Lees meer
 • Mammutti-speksteen

  Lees meer
 • Finse warmte van NunnaUuni, lekker bij u thuis

  Lees meer
 • Finse warmte van NunnaUuni, lekker bij u thuis

  Lees meer
 • Een NunnaUuni creeert een unieke atmosfeer in een woning

  Lees meer
 • Wie bij ons een NunnaUuni koopt, wordt bijna vanzelf onze beste ambassadeur

  Lees meer
 • Niets bindt me. Behalve mijn NunnaUuni

  Lees meer
 • Massieve speksteen met vederlichte aanblik

  Lees meer
 • Economisch en ecologisch de beste keuze

  Lees meer
 • Liefde voor wat mooi en duurzaam is

  Lees meer
 • Home sweet home

  Lees meer

Economisch en ecologisch de beste keuze

Finse warmte van NunnaUuni, lekker bij u thuis

“Economisch en ecologisch de beste keuze”

“Van welke kachel kan je nog zeggen dat je twee dagen kunt genieten van gezellige en gezonde stralingswarmte door er slechts twee uur in te stoken? De authentieke natuursteen komt goed tot zijn recht in elk interieur, maar meer nog dan schoonheid, biedt NunnaUuni vele uitzonderlijke kwaliteiten. Wij geloven zo sterk in het merk dat wij de speksteenkachels sinds kort exclusief importeren voor heel België.”

De fascinatie voor alles wat met kachels te maken heeft en de gedrevenheid om “geen uren te tellen, maar tevreden klanten”, is de zonen van oprichter Mony met de paplepel ingegeven. De drie broers namen in 1997 Mony en zonen over, de zaak die hun vader in 1975 had gestart. Samen bouwden ze de ijzersterke reputatie uit van het familiebedrijf, dat nu bijna twintig medewerkers telt. “Onze uitzonderlijke service en het respect voor onze klanten is de sleutel van ons succes, maar ook onze stielkennis. Niemand maakt ons iets wijs, want wij kennen alle kachels en haarden tot in de kleinste details”.

“Maar wat NunnaUuni biedt, is toch buiten categorie. Het zijn bij wijze van spreken kachels die zichzelf verkopen, omdat ze een uniek verhaal vertellen. NunnaUuni roept meteen het beeld op van behaaglijke gezelligheid, van thuiskomen, van familie. En toch verdienen de buitengewone eigenschappen van die Finse speksteenkachel nog véél meer aandacht. Wie bouwt of verbouwt en zelfs (binnenhuis)architecten en aannemers, zijn te weinig vertrouwd met de voordelen. Jammer, want een NunnaUuni is zowel ecologisch als economisch een heel verstandige keuze, zowel bij nieuwbouw, passiefbouw als renovaties. Het is een traditioneel product dat perfect aansluit bij de energie die we vandaag en morgen nodig hebben: 100% natuurlijk, milieuvriendelijk, CO2- neutraal, kostenbesparend, betrouwbaar, hernieuwbaar, duurzaam, gezond, hoog rendement, comfortabel, veilig, onderhoudsvriendelijk… Twee uur flink doorstoken met inlands hout (berk, spar, pallethout) en je geniet tot twee dagen na van een heerlijke en gezonde stralingswarmte, die je het gevoel geeft van de zon op je huid. Heerlijk.”

Een leven lang mooi

“Het is een verstandige keuze, maar het is ook een erg mooie keuze. Niet onbelangrijk als je een kachel koopt die een leven lang meegaat. Zowel in een klassiek als in een modern interieur komt de krachtige pracht van de natuursteen perfect tot zijn recht. Wij bouwen elke kachel steen voor steen op. Elke kachel is maatwerk en perfect afgestemd op de energiebehoefte van de klant. En ook al ziet een NunnaUuni er kloek uit (en is dat ook – eigenlijk is het één grote warmtebatterij), hij is toch in goed een dag bij u thuis geïnstalleerd.

“De manier waarop je een speksteenkachel opbouwt, bepaalt de kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat je snel van de warmte geniet en de stenen maximaal de energie opslaan om nadien geleidelijk als gezellige warmte weer af te geven.”

“Vanzelfsprekend besteden we veel aandacht aan de kleinste details: van bij het opmeten, over het ontwerp en de strategische plaatsing tot het instoken. Alles moet piekfijn verlopen. En ook lang nadat we de superieure speksteenkachel hebben geplaatst, staan we onze klanten graag bij met raad en daad. Wie een vraag heeft of een probleem, wordt steeds geholpen. Onze slogan ‘Als service belangrijk is’ staat er niet voor niets.”

Mony en zonen
Aarschotsesteenweg 119
3012 Wilsele
Tel: 016 44 37 71
www.monyfire.be