• Twee dagen genieten van twee uur stoken

  Lees meer
 • Manager van de NunnaUuni-mijn

  Lees meer
 • Mammutti-speksteen

  Lees meer
 • Finse warmte van NunnaUuni, lekker bij u thuis

  Lees meer
 • Finse warmte van NunnaUuni, lekker bij u thuis

  Lees meer
 • Een NunnaUuni creeert een unieke atmosfeer in een woning

  Lees meer
 • Wie bij ons een NunnaUuni koopt, wordt bijna vanzelf onze beste ambassadeur

  Lees meer
 • Niets bindt me. Behalve mijn NunnaUuni

  Lees meer
 • Massieve speksteen met vederlichte aanblik

  Lees meer
 • Economisch en ecologisch de beste keuze

  Lees meer
 • Liefde voor wat mooi en duurzaam is

  Lees meer
 • Home sweet home

  Lees meer

Finse warmte van NunnaUuni, lekker bij u thuis

Wat we vaak horen bij onze klanten? ‘Allez, het is écht zo dat je door twee uur te stoken twee dagen geniet van een gezellige stralingswarmte’”, zeggen Frank Dekeersmaecker en Bart Marlier van Pure Speksteenkachels in Zoersel. “En ook: de manier waarop jullie speksteenkachels weten te integreren in ons interieur, is ongelofelijk.”

Frank Dekeersmaecker en zijn schoonzoon Bart Marlier zijn twee handen op één buik. Voor ze de krachten bundelden in Pure Speksteenkachels, had Frank zijn eigen bedrijf in de staalindustrie en werkte Bart met natuursteen maatprojecten uit in de bouw.

Bart: “Door lange tijd met interieurarchitecten en voor particulieren te werken, heb ik een uitstekend oog gekregen voor design. Door de juiste elementen toe te voegen, past een NunnaUuni zowel in een klassiek als modern interieur. De speksteen van NunnaUuni is van uitzonderlijke kwaliteit en een prettig product om mensen warm voor te maken. Ik geloof ik de kracht van het natuurlijke materiaal en leg mijn passie en ziel in het ontwerpen en bouwen van de kachels.”


Frank: “Dat is wat onze klanten ook waarderen: de herkomst en authenticiteit van het materiaal en het vakmanschap dat komt kijken bij de installatie van een speksteenkachel.”

Bart: “De manier waarop je een speksteenkachel opbouwt, bepaalt de kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat je snel van de warmte geniet en de stenen maximaal de energie opslaan om nadien geleidelijk als gezellige warmte weer af te geven. Het is infrarode stralingswarmte, wat bijzonder gezond is en te vergelijken met de warmte die je ervaart in de zon.”

Perfecte bron van energie

Frank: “De beste reclame is mond-tot-mondreclame. Het betekent namelijk dat uw klanten tevreden zijn over u en uw product. Toch is het jammer dat het principe van de speksteenkachels van NunnaUuni niet méér bekend is. Vooral omdat het een traditioneel product is dat perfect aansluit bij de energie die we vandaag nodig hebben: 100% natuurproduct, milieuvriendelijk, CO2-neutraal, kostenbesparend, betrouwbaar, duurzaam, gezond, hoog rendement, comfortabel, veilig, onderhoudsvriendelijk… Een paar uur stoken met hout van hier (berk, spar) geeft je twee dagen genot.”


Bart: “Bovendien zoeken wij altijd naar de beste oplossing. Onze filosofie is niet om zo snel mogelijk een kachel te verkopen, maar om die maximaal in de ruimte te integreren. De kennis die ik opdeed in de bouw is daarbij een groot voordeel. Met het juiste rendement. NunnaUuni is wat dat betreft een perfecte kachel om te installeren bij zowel nieuwbouw, passiefbouw als renovaties. Een NunnaUuni ziet er kloek uit (en is dat ook – eigenlijk is het één grote warmtebatterij), maar is toch in goed een dag bij u thuis geïnstalleerd.”

Frank: “En de klanten zijn vaak zo tevreden, dat ze ons nadien zelfs uitnodigen om mee aan tafel aan te schuiven. Dat zijn gebaren van waardering die deugd doen. Wat we ook doen, is samen met onze klanten de kachel de eerste maal aansteken. Instoken, noemen we dat. Op die manier krijgen ze meteen ook alle tips voor het ideale gebruik.”

Bart: “We hechten ook veel belang aan service na verkoop. Jaarlijks nemen we contact met onze klanten voor een onderhoudsbeurt van hun kachel. Meteen het moment om te polsen naar hun tevredenheid en het garandeert dat de kachel optimaal blijft werken.”

Pure Speksteenkachels
Zandstraat 44
2980 Zoersel
www.pure-speksteenkachels.be

"Onze klanten zeggen vaak: Geweldig hoe jullie de speksteenkachel integreren in elk interieur."